Globuri de craciun din atelierul Fuleki Glass

Globuri de craciun in forma de inima

Globuri de craciun

Globuri de craciun in forma de inima Oricând creez ceva, întotdeauna îmi doresc să ating perfecțiunea, veșnicia și unicitatea. Făcând globuri de Crăciun simt că încerc să dau formă dragostei, sentimentului cel mai profund din lume. Globul este rotund, nu are margini, la fel ca și dragostea: nu are sfârșit. Dar ambele sunt fragile, de aceea trebuie îngrijite cu atenţie. Și ce ar fi mai special, decât decorarea bradului de Crăciun cu simbolul dragostei. Globuri de craciun cu ingeras rosu mat Globurile mele sunt lucrate manual din sticla, cu diferite ornamente de Crăciun. Acestea au scopul de a crea o atmosferă magică în timpul sărbătorilor. Pe globuri de Crăciun apar figuri specifice ca Moş Crăciun, îngerul, omul de zăpadă, pinguinul, clopoţelul, diferite flori, crengi de brad, peisaje de iarnă şi casa acoperită cu nea.

8 thoughts on “Globuri de craciun din atelierul Fuleki Glass

 1. sikis izle says:

  It is truly a great and helpful piece of info. I’m happy that you simply shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 2. Corneliu BIRSAN says:

  Stimate Domn!
  Sunt interesat de globuri de sticla transparente,cu diametrul de 6cm sau 8cm ceva mai grosute si care sa poata fi inchise ermetic,pentru lichide cu diverse arome si densitati cat de cat egale.
  Deci:
  -Pret
  -Cat de repede se pot face 100-500 buc
  -Modalitati plata
  -Transport e.t.c
  Daca se poate sa-mi raspundeti pe e-mail si sa nu afisati raspunsul pe site-ul dvs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *