Decoratiuni de nunta din sticla handmade 2018

boluri terariu, boluri sticla, vase pentru plante

Decoratiuni de nunta 2018Decoratiuni de nunta 2018

Decoratiuni de nunta? Daca in 2018 esti mireasa, sigur te-ai gandit deja si la decoratiune din sticla, care trebuie sa fie moderna, frumoasa, unica si potrivita stilului tau.

Cu apropierea primaverii/verii se apropie si perioada nuntilor. Noi ne-am gandit la tine, de aceea ti-am realizat terarii de mai multe feluri: sferice, geometrice, simple sau personalizate.

Stiluri de decoratiuni de nunta

Terariile geometrice si cele sferice sunt moderne si se potrivesc fiecarui stil de decoratiune: elegant, vintage, simplu, modern, rustic, romantic, minimalist, etc. Le poti folosi ca si suport lumanari, care confera evenimentului o atmosfera magica, cum sticla si flacara raspand o lumina deosebita. Aranjamentele florale cu trandafiri criogenati de asemenea pot fi puse in terariile facute manual. Le poti pune pe masa, pe jos sau le poti agata, facandu-le si mai deosebite.

Decoratiune de nunta in aer liber

Decoratiuni de nunta in 2018

Terariile sunt potrivite si decoratiunii interioare dar si exterioare. Daca visezi despre o nunta in aer liber, sa nu-ti fie teama sa introduci in decoratiune si terarii din sticla, ele fiind lucrate manual, sunt foarte rezistente si de calitate. Dar daca vei avea o nunta intr-o sala de evenimente, ai posibilitatea sa o decorezi cum iti place tie sa ai o zi minunata si de neuitat alaturi de cei dragi.

 

Produsele realizate din sticla sunt unice si le poti folosi ca si cadou de multumire pentru persoanele prezente, ele fiind realizate in mai multe forme: dodecaedru, piramida, lacrima si sferica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *